IMG_2222

Valparna är:

Registrerade hos SKK

Veterinärbesiktigade

Vaccinerade och avmaskade

ID-märkta med chip

De kommer att födas och växa upp i hemmet. I priset 16000:- inkl.moms, ingår, första året, regelbundna träffar  och träningshjälp i Björntorp och/eller Edsäng och en helgträning i Edsäng . Efter första året bistår jag med träningshjälp efter behov. Hundarna kommer att säljas till dig som vill ta vara på retrieverns jaktliga egenskaper och/eller ge den möjlighet till annan stimulerande aktivitet. Träning och samvaro ska vara positiv för hunden och befrämja dess välmående. Hunden får ej  vistas i hundgård större delen av dygnet. De kommer inte säljas som enbart sällskapshundar.

Jag kommer att ha fri prövningsrätt i val av valpköpare. Jag kommer att ta hänsyn till en viss turordning.

Du har också förtur till kurser + 10% på avgiften med din I-vassenshund.

 

Valpplaner

Sommarlöpet 2019 planerar/hoppas jag Annie har lust med sin andra kull. Hane ej bestämd då jag vill veta hur första kullen artar sig.

 

Annie och Rooney

Annie, (Glen Louch Irish Spring) Rooney(Rooney At Tredinock) januari, 2018.

Rooney

Hd:A, Armbågar:ua

ögon:ua, SD2 clear, CNM:hereditärt clear

Rooney    Rooney1

En underbar hane som kändes 100% rätt efter att jag träffat honom och sett honom i arbete. Stabilt och socialt mycket bra intryck. Tyst och med en utmärkt "av- och påknapp". Atletiskt byggd och härliga rörelser i den besvärliga terrängen jag såg honom jobba i.

Husse, Rolf, skriver om sin hund: "Rooney kom till oss i april, 2014 från Irland, han var 6 mån. Han positiva sidor är att han är lugn och trygg. Han är den som följer med valparna på första bilturen eller första gången till veterinären. Jaktligt är han en fröjd att ha med sig på sträckjakt eller roughshooting. Rooney är en riktig viltfinnare och samarbetar gärna. En av hans starkaste sidor är markeringar. Han är lättlärd och ärlig."

                   Annie och Rooney 

 IMG_2014

 

 

 

 

Annie och Rooneys valpar kom 180316 och det blev 3hanar och 2tikar

 IMG_0194

IMG_0195 IMG_2525